Jaguar Daimler double six matkalla mukana

Jaguar Daimler double six matkalla mukana 💖


Ulpukka

Siinä on jotain niin erikoislaatuista, syvää tunnetta ja yhdessä koettua ystävyyttä hänen kanssaan. Tunsimme toisemme jo Oulussa nuoruusvuosina, jatkoimme tutustumista 90-luvulla Vaasassa käydessäni. Monien elämän kiemuroiden ja käänteiden jälkeen tiemme lähenivät matkalla kohti 2000-luvun taitetta. Muutin lapsuuden ja nuoruuden kotikaupungistani Oulusta kesäksi 2001 Helsinkiin, Lauttasaaren Vattuniemeen Ullan kanssa kimppakämppään. Töihin sairaanhoitajan sijaiseksi kesän ajaksi. Ajatuksena oli kokeilla siipiä suuressa kaupungissa ja päästää irti kotikaupunkini pölyistä sekä vanhoista Oulun muistoista.

Ystävyyttämme kuvastavat monet syvät tunteet, yhdessä järkätyt mökkireissut ja juhlat 💖
Ulpukan koti Salonpään rannalla on ollut meille erittäin merkityksellinen nuoruudenviettopaikka. Yksi kerta Salonpäässä itkimme yhdessä Ulpukan veljelle ja isälle sitä, ettei me koskaan löydetä miehiä, mennä naimisiin tai saada omia lapsia. Toisin kävi! Vietimme talossa juhlapyhiä, jouluja, viikonloppuja saunoen, uima-altaalla uiden, hyvää ruokaa kokaten ja tietysti uusia reissuja suunnitellen.

Palaamme Lauttasaareen ja kesään 2001. Olin päättänyt jäädä Helsinkiin ja etsiä töitä syksyksi. Sain Hesarin ilmoituksen kautta työpaikan Kiipulasäätiöstä. Olimme puhuneet usein autoista. Työpaikan ja työmatkojen takia tuli ajankohtaiseksi luotettavan auton hankkiminen. Kävin yhtenä päivänä koeajamassa uutta viinipunaista Toyota Yarista Tikkurilassa, jonka päätin ostaa. Menin kotiini (kimppakämppään) ja kerroin autokaupoistani ystävälleni.

Hän kertoi tehneensä samana päivänä myös autokaupat viinipunaisesta Jaguar Daimler Double six -kaunottaresta. Viikonloppuna lähdimmekin heti peräkkäin ajamaan kaunottarella ja sen munalla (Yaris oli niin pieni) työpaikan mökille Hämeenlinnaan. Taisimme kokeilla Hämeenlinnan motarilla paljonko kulkevat 😮 Onneksi ei Maijoja näkyny, olis lähteny molemmilta kortti. Voi - niin monta muutakin reissua tuolla ihanalla vaalealla nahalla päällystetyllä, pehmeällä jalkatilan pörrökankaalla sisustetulla Jaguaarilla teimme Tammisaareen, Hankoon, Porvoon vanhaan kaupunkiin ja niin monelle mökille.

Samana kesänä tulimme kämppään ja molemmat olivat ostaneet päiväkahville munkit, meille ystävyksille. Telepatiaa, ymmärtämistä ja intuitiota pitää sisällään tämä ystävyys. 
Muistoja olisi yksi, toinen, sata, tuhat ja satatuhatta. Toisella kertaa.
Kiitos ihana Ulpukka, että olet 💖

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pellavaa & Kahvihetkiä

Hanketyössä ystävyyttä